Onderhoud en reparatie
 
Fietsgemak voor de deur

Fiets revisie en custom builds.

Soms is een fiets gewoon te goed om af te schrijven, heeft de fiets waarde door speciale ritten of wil je gewoon eens wat anders dan een standaard fiets. Fiets revisie of custom building kan dan een goede optie zijn.

Samen kijken we welke onderdelen kunnen worden hergebruikt en welke beter kunnen worden vervangen. Dit is ook het moment om upgrades voor remmen, naven, zadels, verlichting of banden te bespreken. Het doel is een bestaande fiets weer als nieuw te maken zodat deze er uitziet en rijdt als een nieuwe fiets.

Deze Santos S.U.B. was geel en had al de nodige kilometers onder de bandjes zitten. De fiets is volledig gestript en alle versleten onderdelen zijn vervangen. Het frame is in een keiharde poedercoat gespoten in de kleur olijfgroen. Deze ga je nergens anders tegenkomen. De 8 speed shimano naaf is uit elkaar gehaald en schoon gemaakt en gesmeerd, lagers vervangen en de aandrijving weer voorzien van een frisse ketting. Na het afleveren van de fiets was de eerste opmerking van de klant:" Het lijkt wel of ik op een elektrische fiets rijd!" Een groter compliment kan je niet geven :-).

Happy riding met deze fantastische Santos fiets.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram