Onderhoud en reparatie
 
Fietsgemak voor de deur

Specials

Ombouw

Heb je nog een prima fiets en wil je deze laten ombouwen naar een E-bike met midden of voorwielmotor? Een beetje E-Bike kost toch al snel 2000 Euro. Maar wat als je net een mooie nieuwe (bak)fiets hebt gekocht? Afhankelijk van de wensen kan ik de (bak)fiets ombouwen naar een E-Bike welke niet onder doet voor de bekende merken. Vaak fietst de fiets dan fijner dan een 'standaard' E-Bike doordat de gebruikte onderdelen makkelijk geconfigureerd kunnen worden qua ondersteuning en gedrag. Stuur gerust wat foto's op of maak een afspraak zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is. Iedere ombouw komt met 1 jaar volledige garantie en een 'controle' beurt na 3 maanden gebruik. 

E-Bike reparatie

Of heb je een prima E-bike maar is deze door de leverancier of universele fietsenmaker opgegeven of zijn onderdelen niet meer te krijgen? Ik ga de uitdaging graag aan en help uw dure merkfiets snel weer op weg door de defecte onderdelen te repareren of te vervangen voor universele onderdelen. Het gebruik van universele onderdelen maakt het onderhouden van de fiets ook nog eens makkelijker en geeft de vrijheid om de fiets in te regelen naar eigen wens.

GPS Trackers

En heb je eenmaal een hippe E-Bike, transport (bak)fiets of Fatbike, dan wil je deze natuurlijk goed beschermen. Door het inbouwen van een GPS tracker kan je 24/7 zien waar de fiets is en deze zelfs op afstand uitschakelen. De tracker en bedrading wordt onzichtbaar weggewerkt in de fiets en zal zelfs na onderbreken van de accu nog 2 uur een signaal blijven uitzenden.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram